Totalul afișărilor de pagină

luni, 28 februarie 2011

Prin Poiana Seituri cu schiuriile

Cred ca aceasta a fost ultima tura de schii din acest sezon , desi  nu au fost prea multe din caza ca nu a fost zapada suficienta. Ne-am pornit Duminica trecuta eu si marele Mircea(27.02.2011) la o tura de schi mai mult pentru intretinerea conditiei fizice si relaxare psihica decat pentru o tura serioasa.
traseul a fost Baita- Valea Bagnau- Sf. Gheaorghe(vale) - Poiana Seiturii cu retur din capatul vaii Bagnaului. Aproximativ 4 ore sanatoase . Vremea nu prea a tinut cu noi , deoarece a fost ceata sus in poiana. Ne-am pornit cu speranta ca va iesi soarele dar na fost sa fie dupa cum a zis la meteo.
Surpriza ne-placuta a fost ca tocmai inainte cu o zi s-au gasit vre-o 2-3 indivizi sa se plimbe cu ATV-urile tocmai pe unde aveam noi de mers, si culmea ca au avut acelasi traseu. Credeam ca o sa ne bucuram mai intens de zapada pufoasa ce sa asternut zilele trecute.
A fost bine si asa , oricum am mai ocolit noi pe ici pe colo. A fost bine ca am putut sa ne deplasam pe schiurii pana in locul unde am lasat masina.
Nu este o tura prea dificila , prima parte este de urcat aproximativ pana la altitudinea de 900m , aprox. 2ore. Pe urma doar trebuia sa coboram pe un drum forestier . Partea faina ii ca 2 ore tot cobori, distanta fiind aprox. de 3-4 ori mai mare decat urcarea.
Aceasta poiana se afla pe hotar cu loc. Firiza , de aici se poate vedea Barajul Firiza.












Poze din zona. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu